Råskinnet ++

God kveld, dere! 

I skrivende stund ligger jeg rett ut på en hotellseng på Gardermoen. Grytidlig i morgen vender jeg, som nevnt, snuten mot sydligere strøk. Nærmere bestemt til den grenske øya Samos. Hele familiens favorittøy! Ettersom vi skal opp å spise frokost allerede 04:30, burde jeg vært i drømmeland for lengst, men jeg oppdaterer dere litt før jeg tar kveld. Det kan jo tenkes at det blir stille fra meg en stund framover ettersom jeg skal på ferie! 


På lørdag var jeg som nevnt inne i Oslo og løp Råskinnet. Meldte meg på litt i siste liten, så jeg havnet i pulje 4. Tro det eller ei - der gikk det litt for sakte for min del! Tok faktisk igjen en del mennesker som løp i pulje 3, noe som medførte at jeg måtte stå litt i kø her og der. Spesielt da vi skulle gjennom vann- og gjørmehindere. Kjedelig, men jeg fikk en god og ikke minst annerledes økt i sone 3 og 4. Råskinnet var en veldig fin måte å starte løpesesongen på. Du glemmer nesten at du løper hardt fordi du konsentrerer deg så mye om å ikke snuble i røtter, stubber og gjørmehull. Det frister så absolutt til gjentakelse neste år, men da skal jeg prøve å melde meg på i en litt raskere pulje. 


I går hentet jeg fram skiene igjen og ble med Barbro, Timo og Emilie på skaretur fra Nordseter. Vi gikk opp til Nevelfjell og over til Sjusjøen (for dere som måtte være kjent). En helt nydelig tur! Blå himmel, sol og skareføre så langt øyet kunne se. I dag har jeg hatt på løpeskoene igjen. De andre i skiklubben skal løpe den beryktede Kanten-testen mens jeg befinner meg i Syden-land, så jeg løp den alene i dag for å ha en tid å sammenlikne senere tester med. Resultatet ble greit, men jeg har absolutt forbedringspotensiale! Det gjelder å bruke sommeren og høsten til å trene godt. Nå tar jeg der i mot ferie! Blogges plutselig :) 

Kommentarer