Bildedryss

Hei på dere! 

For en gangs skyld holder jeg det jeg lover ift. bloggen. Her kommer et aldri så lite bildedryss fra de siste ukene hjemme i Kirkenes. Som nevtn har dagene vært ganske like - og stortsett fylt med jobb og trening. Hadde min siste dag på Rema 1000 forrige fredag. Noe som i grunn var litt trist! Har hatt det så fint der. Som nevnt er arbeidsmiljøet veldig bra og kolegaene (der kom voksenordet igjen!) helt fantastiske! Hadde det ikke vært for at huset står på hodet i forbindelse med at familien skal flytte sørover og jeg nettopp gikk inn i en ny hard treningsperiode, skulle jeg gjerne hatt et par uker til i den blå uniformen. Døgnet har dog bare 24 timer, så man rekker dessverre ikke alltid alt man har lyst til!

Utover den nevnte jobbinga og treninga har jeg heldigvis hatt litt tid til å møte gamle venner. Det er alltid ekstra hyggelig å møte med Lise igjen - og denne gangen var intet untak! Vi ble (som vanlig) sittende å skravle på timesvis. Skal bli så godt å få den jenta bare 40 små minutter i bil unna til høsten. Nylig kom også verdens beste bestevenn hjem fra Tromsø! Stakkars Martin som la skiene på hylla til fordel for studier i fjor høst, rakk knapt å lande før jeg dro han med på testløp. Sporty er han i alle fall! Nevnte jeg forresten at jeg knuste min egen pers fra 2011 på dette testløpet? Hurra for framgang i treningsarbeidet. 


1. Karslon på taket. Når hverken mamma eller pappa var hjemme måtte husets "odeljente" ta ansvar for at pipehatten var av til feieren kom. 2. Tapas og fotball er en fardlig bra kombinasjon! 3. Norske jordbær, say no more!  4. En deilig frokost ute på verandaen. 5. Den spreke gjengen som var med på testløp. 6. Tror jeg er avhengig av egg, cherrytomater og avokado. 7. Koser meg i sola etter søndagens obligatoriske langtur. Legg merke til mine nye freshe shades! 8. Dagens middag. Nydelige laksegrillspyd. Et samarbeid mellom bestemor, Guro og pappa. 9. Postkassa ved Appelsinsteinen. Dit går mange av løpeturene mine. Det er så fint å løpet på fjellet her i nord! 

Nå runder jeg av og kryper til køys med boka mi. Holder på med Mokka av Tatiana de Rosnay - den er så fin! God natt 

Kommentarer