Brødsnakk

Hei dere!


Dere tror vel nesten ikke deres egne øre (øyne), nå som jeg blogger igjen etter bare tre dager. *haha* Denne gangen stikker jeg innom for å gi dere et aldri så lite tips, før jeg skal få meg en time på øyet. I harde treningsperioder med flere økter om dagen trenger kroppen litt ekstra hvile. Så var det dette tipset da ... Jeg er ingen stor brødspiser. Både jeg og magen min foretrekker havregrøt eller yoghurt og müsli toppet med frisk frukt og bær framfor brødskiver. Klarer selvfølgelig ikke å motstå fristelsen når mamma eller Henriette har bakt brød, men magen blir ikke særlig happy. Av kjøpbrød (heter det det?) er det kun rugbrød som nytter, men det blir fort kjedelig i lengden ... I dag kom jeg der i mot over EQ-brødet! Det er utviklet av ernæringsfysiolog Ann-Christin Hansen i samarbeid med Bakehuset og skal være snillere for blant annet magen, samtidig som det tar vare på gleden med å spise ferskt brød. Ettersom jeg nettopp har spist mine (første) brødskiver gjenstår det å se hvordan magen reagerer, men bare smaken gjør at jeg definitivt kommer til å kjøpe dette brødet igjen - og det til tross for den stive prisen. Det er utvilsomt det beste (butikk)brødet jeg noen gang har spist! 

Det var dagens lille tips, vi blogges! 

Kommentarer