Noen ord i kveldinga

God kveld, dere!

Er det fortsatt noen som titter innom her? Til dere som eventuelt gjør det må jeg nesten beklage at det igjen har vært musestille på bloggfronten i lang tid. Det skulle nesten vært et ord for sånne som meg, som lover å blogge, men aldri gjør det. Et ordtak eller en aldri så liten icebreaker å ta i bruk når det har gått alt for lenge siden forrige oppdatering (sånn som nå) hadde også vært fint.

Siden sist har dagene vært veldig like, men så absolutt fine. Selv om sommerværet ikke meldte sin ankomst før i dag ... Da jeg begynte på dette innlegget tidligere i dag, hadde jeg flyktet inn i skyggen fordi jeg sårt trengte en pause fra sola. Finnmarkssol er undervurdert! Nå er jeg på vei i seng, men står over for et aldri så lite problem, som melder seg hver gang sommeren ankommer 69 grader nord. Soverommet mitt holder nemlig en temperatur som gjør det umulig å sovne, men skulle jeg falle for fristelsen og sette vinduene på vidt gap vil jeg få rommet invadert av mygg på no-time. Dere skjønner problemet, gjør dere ikke? *haha*

Skal prøve å gi dere en oppdatering med noen bilder fra den siste tiden i morgen. Nå vil ikke iPhoto samarbeide med meg. Tar det som et tegn på at det er på tide å legge seg. I morgen begynner en ny hard treningsuke!

Kommentarer