Uke 35 i relativt korte trekk

Hei dere! 

Plutselig var det gått en hel uke siden sist jeg oppdaterte bloggen ... Hvis tiden fløy i fjor vet jeg sannelig ikke hva den gjør i år! Jeg har allerede rukket å være student i to uker - og koser meg fortsatt gløgg ihjel. Foreløbig har vi kun hatt praksis da, så det kan godt hende det blir andre boller når vi begynner med teoretisk undervisning også, men det vil tiden vise! Før den tid skal jeg likevel en uke på samling. Skolen kommer altså i andre rekke for denne frøkna ...

- Halvparten av klassen min på toppen av Nevelfjell (1089 moh.) -

Fra onsdag til torsdag var vi som går bachelor og de som går årsstudium idrett på bli-kjent-tur til Nordseter. Spreke idrettsstudenter som vi er syklet vi de 13 bratte kilometerne opp før vi fortsatte med aktiviteter av ulikt slag nesten helt ut i nattetimene. Skulle gjerne sagt at sykkelturen gikk som en lek, men jeg har lært at man ikke skal lyve. Onsdagens klatreetappe var et skikkelig slit for min del! Om det var intervallen fra tirsdag som hang igjen i beina eller bare en sånn tung dag som man har av og til er ikke godt å si, men det løsnet heldigvis med spasertur til Nevelfjell på torsdag - og siden har jeg heldigvis følt meg i godt slag!

- Grilling ved Nevelvann -

Fredag var en skikkelig plussdag! Da valget sto mellom ikke-obligatorisk skole og en god treningsøkt, var det lett å velge sistnevnte. I nydelig vær fikk jeg tre kvalitetstimer på rulleski med godt selskap i min flotte samboer. Vel hjemme hadde jeg til og med fått stipend på konto - så da bar det rett på sportsmessa som fant sted i Håkons Hall i forbindelse med Birkebeinerrittet. Ekte lykke kan naturligvis ikke kjøpes, men et par nye bukser og litt treningstøy hjelper alltid på humøret! 

I går sto det 400-metere på programmet igjen! Sist jeg løp en tilsvarende økt var mitt første møte med tartandekke, noe gjennomføringen bar preg av. Klok av skade åpnet jeg litt med med hodet i går. Det resulterte i at jeg gradvis klarte å presse rundetidene fra 79-80 sek til 75-76 sek. Ingen tider å skryte av sett med friidrettsøyne, men godkjent for en skiløper med elefantsteg. Håper dog å kunne presse tiden ytligere utover høsten ... Kvelden tilbringte jeg sammen med familien! Bestemor og Knut er på besøk hos mamma og pappa, så vi gikk likegjerne ut å spiste en bedre middag sammen. Crème Brûleét på Blåmann kan varmt anbefales! ♥ Avslutt gjerne med en kopp kaffe i sofa'n hos din mor - og kvelden er komplett!

- Bilde fra dagens basisøkt! - Gjett favorittfargene mine? -

Så var det dagen i dag da - som egentlig bare har gått sin gang uten at jeg har gjort så mye fornuftig. Viktig å samle overskudd! I morgen går vi jo inn i en knallhard samlingsuke med base på Ilsetra. Noen småting har jeg fått unna i dag da - som å levere arbeidskrav i arbeidsfysiologi (greit å ha det unnagjort før samling!) og bake energibarer. Henriette har også bakt og vasket klær til den store gullmedalje, så nå gjenstår det bare å få treningstøyet ned i bagen og så er vi klare for samling! Burde strengt tatt begynt pakkingen for lenge siden, men skylder på at jeg har skypet med min kjære bestevenn i en hel time! Så koselig.  Nå kan jeg ikke utsette pakkinga mer - vi blogges! 

Kommentarer

  1. Hei! Har lest bloggen din en liten stund og bare lurer; har familien din flyttet ned til Lillehammer de også?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei du. Det stemmer :) Mamma, pappa og lillebror har også flyttet hit!

      Slett

Legg inn en kommentar