Gladnyhet!

Hei dere! 

Nå er det vel på tide med en liten oppdatering fra meg igjen! Denne onsdagen startet ganske rolig med havregrøt, kaffe og litt anatomi. Ganske ålreit egentlig - anatomi er jo så spennende! Deretter ventet et par timer obligatorisk skole ... Anatomi-faget består av den del praktiske øvelser - og i dag sto benstyrke på programmet! Med morgentimenes teori friskt i minne ble det ekstra spennende og lærerikt. Styrketrening havner ikke noe lenger ned på favorittlista hos meg, nå som jeg får mer bakgrunnkunnskap om både muskler og metoder - heller tvert i mot!


Det ble riktig nok ikke noe styrkeøkt på meg i dag - vi har jo felles basisøkt med Katja i morgen, men en nydelig løpetur ble det. Fikk med meg Mia på 2,5 time i fantastisk høstsol! Nyskjerrige som vi er valgte vi noen stier vi aldri hadde løpt på før - og fikk den fine turen! Uflaks at ingen av oss hadde med mobiltelefon så vi kunne foreviget det hele ... Etter trening koste jeg meg med taco til middag hos mamma og pappa. Dere har vel hørt om taco-onsdag? *hehe* Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra en aldri så liten runde fysioterapi. Albuen begynner heldigvis å bli bra igjen, så på fredag har jeg tenkt å driste meg ut med klassisk-ski igjen.

Og dere - i går fikk jeg en veldig gledelig mail! Dere er kanskje kjent med Team Coop Talent som kort fortalt er "elitelaget" i Lillehammer Skiklub. Til daglig trener jo alle i seniorgruppa sammen, men teamet har blant annet litt flere samlinger enn oss andre. Nytt av året er at vi "andre" kan få lov til å hospitere på disse samlingene hvis vi holder høyt nok nivå. Og det er nettopp det jeg skal få lov til! Neste onsdag reiser jeg nemlig til Torsby sammen med Team Coop Talent. Der skal vi blant annet få litt snø under skiene igjen! Gjett om jeg gleder meg!? Å få lov til å være med som hospitant syntes jeg egentlig ganske stort. Både fordi det er så mange andre gode jenter i klubben som like gjerne kunne fått muligheten, men også fordi det vitner om at treningsarbeidet jeg har gjort i sommer har vært solid! Sistnevnte gir virkelig en god følelse, men det betyr ikke at jeg gir meg med det. Høsten er fortsatt ung og det er lenge til det virkelig gjelder. Med andre ord god tid til å fortsette den fine utviklingen. Framover skal det legges ned solide treningsmengder og optimaliseres på flere plan!

Nå tenkte jeg å runde av, lage meg en kopp te og litt deilig kveldsmat! Vi blogges :) 

Kommentarer