Innebandy

Glad tirsdag, dere! 

Det er i allefall min - og det til tross for at regnet bøtter ned utenfor vinduet og vekkerklokka ringte alt for tidlig i morgest. Da sto det innebandy på timeplanen! Et av fagene jeg har på studiet mitt er Aktivitetslære - som består av mindre emnekurs i ulike idretter. Den første uka hadde vi for eksempel barmarksaktiviteter som orientering, Nordic Walking og lek - og nå står altså innebandy for tur.

Det er en idrett jeg egentlig ikke har noe spesielt forhold til. Jeg har naturligvis spilt litt innebandy i gymmen på skolen opp gjennom årene, men that's pretty much it! Har strengt tatt aldri mestret ballspill spesielt godt - og når jeg i tillegg må håndtere den innebandykølla merker jeg at ferdighetene mine ikke helt strekker til ... Det er ikke uten grunn at jeg valgte langrenn altså! Likevel var dagens innebandy-kurs en helt greit ting å starte tirsdagen med. Innstruktøren vi hadde var virkelig dyktig - og jeg tror samtlige på gruppe 4 både følte mestring og hadde det gøy! Ferdighetsnivået velger jeg å ikke kommentere ennå, men sparer det til vi er ferdig med emnekurset og "utlært" i bandy om et par uker.

- I mangel på et skikkelig innebandybilde -

Da klokka slo 10 var dagens kurs over, men skoledagen var ikke over av den grunn. Det er slett ikke ofte vi har obligatorisk undervisning på idrettstudiet, men i dag hadde vi et seminar i Aktivitedspedagogikk som alle måtte på! Der arbeidet vi med en såkalt "caseoppgave" som gikk på hva som er en god trener. Ettersom det ikke var så lenge mellom bandykurset og seminaret orket jeg ikke reise hjem i mellom. Turet heller direkte til skolen for å dusje/ spise lunjs. Fikk hyggelig kaffeselskap av Malin nede på Studenten (studentkaffeen vår). Rakk til og med å møte gruppa mi i Arbeidsfysiologi og planlegge hvordan vi skal ta fatt på arbeidskravet som skal leveres om en uke. Effektiv formiddag - akkurat sånn jeg liker det!

Nå skal jeg slappe av litt og spise middag - før jeg vier resten av ettermiddagen til en liten treningsøkt og et forsøk på å forstå hvordan nervesystemet fungerer ... Wish me luck!

Kommentarer