Doo-Wops

Akkurat nå burde jeg helt sikkert holdt på å stryke med av eksamensnerver, men av en eller annen grunn finnes jeg ikke nervøs for morgendagen (ennå). Kjenner jeg meg selv rett får jeg likevel et aldri så lite panikkanfall når det nærmer seg leggetid. Da er det kjekt å være hjemme hos mor og far, så de kan minne meg på at det "bare" er en eksamen og at jeg kan ganske mye, selv om jeg brånekter for det selv ...

Så dere forresten Idol på fredag? Jeg har hatt "Runaway baby" med Bruno Mars på øret konstant helt siden Idol-Jesper framførte den til 20 i stil fredagen som var. Tror faktis jeg syntes hans verson er hakket bedre enn orginalen, men det er mulig jeg bare har latt meg trollbinde av sjarmøren på lik linje med resten av mine medsøstre i dette langstrakte landet. Blir du, i motsetning til meg, fort lei av å høre samme låta om og om igjen vil jeg anbelfale å mimre litt med hele "Doo-Wops & Hooligans" albumet til Bruno Mars fra 2010. Det vekker så mange minner hos meg!


Selv om jeg i all hovedsak har viet helgen til fysiologipensum har jeg hatt noen avbrekk. Det må man ha! I går var avbrekket å pynte seg litt før en hel gjeng fine mennesker kom på middagsbesøk. Mamma serverte pasta- og pestosalat (en av mine favorittretter!), rekegryte, ost, kjeks og deilig frukt! Hvis alle ble like mette som de var blide var det definitivt en vellykket kveld! I dag har avbrekket vært 2-timer løping. Det vil si, jeg var ute å løp før jeg så mye som hadde rukket å tenke på pensum, men det er alltid lettere å konsentrere seg når hodet har fått litt luft.

Nå tar jeg meg selv i å begynne på nok et avsnitt bare for å utsette lesningen litt ekstra - og de har jeg strengt tatt ikke tid til. Eksamen er jo allerede i morgen! Derfor runder jeg av her. Håper dere alle har hatt en like god helg som meg. Vi skrives før eller senere!

Kommentarer