Hektiske høstdager

God kveld, dere! 

Denne dagen har gått stup i ett. Kroppen merker fortsatt kjøret etter samlinga i Torsby, så etter to tunge treningsdager (fredag og lørdag) ble det bare en liten joggetur med noen stigningsløp i dag. Heldigvis var følelsen allerede bedre, så jeg satser på å være tilbake for fullt om ikke mange dagene! Bedre å holde litt ekstra igjen nå enn å gå på en smell senere ... Ja, jeg er klok av skade! 


Etter min lille treningsøkt satte jeg meg i bilen med stø kurs mot Gardermoen. Selv om jeg egentlig hater å kjøre bil, hadde jeg lovet å møte verdens beste lillebror som kom hjem fra høstferie i nord...  Hva gjør man ikke for dem man er glad i!? ♥ Kjøringa gikk over all forventning og vips så var 290 kilometer tilbakelagt. Flaks at jeg hadde så godt selskap i bilen på returen! 

Vel hjemme på Lillehammer spiste vi middag med pappa-militær før lillebror endelig fikk prøvd sitt nye Fifa-spill og undertegnede arbeidet med å ferdigstille eksamen. PowerPointen endelig levert - og jeg tror den ble bra! Nå gjenstår det bare å lese seg godt opp på pensum før høringen på torsdag. Heldig er jeg som samarbeider med tre superflinke jenter! Selv om det lettet noen kilo fra skuldrene i det jeg leverte eksamen har jeg fortsatt et arbeidskrav i fysiologi hengende over meg. Disse to ukene kjenner jeg litt på det at alt kommer på en gang. Det hele er heldigvis over når torsdagen er omme. Nå skal jeg legge meg! Nøkkelen for å komme seg gjennom neste uke uten å ta knekken på overskuddet er uten tvil søvn! God natt 

Kommentarer