Testuke

God morgen alle sammen! 

Nå har det vært stille her i lang lang tid, men her kommer endelig en oppdatering! I skrivende stund (må snart finne en erstatter for dette uttrykket...) nyter jeg min faste frokostkaffekopp, som jeg riktig nok alltid ender opp med å drikke etter frokost fordi den er så varm. I bakgrunnen surrer den nye låta til Meghan Trainor - den gir så deilig positiv energi på morgenkvisten! Etterpå skal jeg ut å løpe meg en tur, men utenom det er timeplanen helt tom. Skal prøve å lese litt fysiologi (bare 11 dager til eksamen!) og ellers bare slappe av og samle overskudd til morgendagens kraftanstrengelse. 

Denne uka har vi nemlig testuke! Det hele startet for min del med laktat- og O2-test på mandag. I motsetning til sist ble det denne gangen en positiv opplevelse. Selv om O2-opptak er langt fra alt som betyr noe for å gå fort på ski er det ingen hemmelighet at det har betydning - og da er det ekstra deilig å endelig komme over "den magiske grensa". Misforstå meg rett, jeg har på ingen måte høyt oksygenopptak og det er lenge til jeg har "god nok" kapasitet, men jeg har i allefall bedre kapasitet enn tidligere. Av og til handler det vel så mye om å slå seg selv som å slå konkurrentene!

I mangel av et bedre bilde... Skal kjøpe nytt minnekort til kameraet snart...

I går sto ukas andre test på programmet, nemlig Hafjelltesten. Har sikkert fortalt om den før? Rulleski skøyting i den endeløse bakken opp mot Hafjelltoppen. De som kjenner meg skjønner fort at dette ikke er min favorittest, men hey - det er virkelig en bra hardøkt! I går viste høsten seg fra sin kjipe side og serverte oss et par grader og regn - ikke akkurat de beste forholdene, men vi holder da på med utendørsidrett! Jeg hadde ikke gått test i Hafjell siden i vår - og med all framgangen i sommer og høst følte jeg selv at jeg måtte sette pers. Selv om jeg gjorde det merker jeg at jeg ikke er helt fornøyd... Jeg skulle så gjerne løst løpet bedre teknisk og aller helst gått litt fortere. Stiller nok litt høye krav til meg selv i blant...

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og løpe meg en tur i den friske høstlufta. Graderstokken viser ikke mer enn 1 grad - nå nærmer vinteren seg med stormskritt! Oppdaterer dere på morgendagens test senere. Vi skrives!

Kommentarer