Postkort fra Beitostølen

Årets første snøsamling går mot slutten ... Det vil si - denne frøkna reiser ikke hjem før etter sesongåpningen neste helg. Fram til da skal jeg roe ned, finne godfølelsen på ski og forhåpentligvis overskuddet.


Denne uka har jeg hatt mengdefokus, men det har blitt tid til noen hardøkter også. I går gikk vi testrenn - 10 kilometer skøyting i den samme løypa som venter oss neste helg. Alltid greit med generalprøve. Egentlig heter det vel at en dårlig generalprøve gir en god premiere, men jeg satser på at en god generalrpøve heller ikke er så dumt. Gårdagens løp var nemlig veldisponert for en gang skyld - og følelsen sånn ellers faktisk ikke så verst. Gir meg selv godkjent - selv om det naturligvis er mye å jobbe med også! I morgen står det klassisk sprint på programmet. Gjett om ei som gleder seg da!


Utover det har vi for det meste gått helt rolige langturer og finspusset på teknikken. Overgangen fra asfalt til snø er vanskeligere enn man skulle tro, men etter mye "nei-nei" fra trenere som river seg i håret begynner jeg endelig å knekke noen koder. To av øktene har vi lagt til Valdresflya - for å få litt avveksling fra konkurranseløypa på stadion, som kan bli litt tung å gå i lenge. På "flya" er det slakt og fint terreng som egner seg utmerket for langkjøring og teknikktrening. Da vi reiste opp for første gang på tirsdag var det rene eventyrriket som møtte oss, men i dag lå tåka tjukt og snøfokken sto. Lar bildene tale for seg, jeg - og runder av her!

Kommentarer