Et år eldre

20 år
7306 dager
175 344 timer
10 520 640 minutter
631 283 400 sekunder

Jeg har vel såvidt nevnt at jeg er desemberbarn? Mer nøyaktig romjulsbarn. Født fjerde dag jul. Så i går var det endelig min tur til å utjevne alderforspranget til alle de andre 94-modellene. Allerede i januar og februar rykker flere av mine nærmeste venner fra igjen, men alder er heldigvis bare et tall. 20 år i seg selv høres i grunn ikke så mye ut - 631 283 400 sekunder der i mot, de vitner nesten om at jeg begynner å bli gammel. Jeg er jo faktisk halvveis til 40 - og ikke lenger tenåring, hvilket mamma påpeker så ofte hun kan! Lurer på om det er et slags hint om at det er på tide å legge fra seg diverse tenåringsfakter. På tide å bli voksen kanskje.


I går kveld hadde vi noen venner av familien over på tapas og sjokoladekake. Det var utrolig hyggelig! Jeg er så taknemlig for at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg. Kvelden var fylt med latter og glede fra ende til annen, men jeg måtte felle noen tårer da bestemor reiste seg å overrakte meg noen velvalgte ord og det vakreste arvestykket. Jeg som egentlig ikke er lettrørt, tror jammen jeg begynner å bli sentimental med alderen.

Nå skal jeg ut å gå intervaller Må bare lure min over gjennomsnittet trøtte pappa ned i smøreboden. Selv om jeg er 20 år kan jeg jo ikke smøre ski selv ... 

Kommentarer