Juleferie

God morgen dere!

Mens jeg skriver dette nyter jeg en rolig morgen og en deilig kopp kaffe. Finnes det noen bedre måte å starte juleferien på!? Det stemmer, jeg har juleferie - og deilig er det! Helt siden jeg leverte eksamensbesvarelsen min i går har jeg hatt sommerfulger i magen. Kan ikke huske sist jeg gledet meg mye til jul som jeg gjør i år! Jeg som er desemberbarn elsker jo alt med julen - og kan nesten ikke vente til vi skal pynte juletreet, bake julekaker og ikke minst får julebesøk! På fredag kommer nemlig favorittsøsteren min og bestemor, så da blir vi fullt hus - og det skal bli så koselig! 

Mamma og jeg greier ikke å vente helt til fredag med julebaksten da, så vi har tenkt å tjuvstarte litt i dag. Har hørt rykter om opp til flere slag! Hvilke røper jeg ikke enda. 

- Fra julaften 2012. Legg merke til det magiske blå lyset vi har i nord på denne tiden. -

Nå skal jeg tømme kaffekoppen og komme meg ut på ski i dagslys! Selv om det er deilig at vi har litt flere timer med dagslys her nede enn jeg er vant med fra Kirkenes, merker jeg at jeg savner mørketida litt. Den har liksom sin helt egen sjarm! Jeg har faktisk ikke vært ute på ski (eller trent overhode) siden jeg gikk 20 kilometer under Skandinavisk Cup sist søndag ... Tenkte i grunn jeg skulle skrive et eget innlegg om det, men det forsvant i eksamenslesinga. Til at det var min aller første 20-kilometer skal jeg si meg fornøyd, men jeg lærte masse som jeg skal ta med meg videre. Gøy var det hvertfall å få meg seg hele 2(!) Skandinavisk Cup-poeng. Det får være årets julegave til meg selv!

Kommentarer