Jul, eksamensnerver & Skandinavisk Cup på hjemmebane

Ny uke, nye muligheter! Vi er snart halvveis til jul, dere! Desember måned går alltid så fort. Plutselig er det liksom lille julaften og tusen ting som må fikses i siste liten. Heldigvis er jeg i rute i år (tror jeg). Mangler riktig nok et par julegaver og sju slag kaker, men det får bli etter eksamen ... Om ni små dager skal jeg nemlig opp i anatomi- og bevegelseslære! I grunn et veldig spennende fag, men etter sesongstart og det hele er jeg rett og slett litt (veldig) på hæla. Har kun prioritert langrenn siden jeg leverte fysiologieksamen i oktober - og det får jeg svi for nå ... Fikk sånn smått begynt å lese i dag da, så satser på at jeg får sånn noen lunde kontroll på myosin, aktin og ikke minst latin(!) til den 17.! Så er det juleferie, leeeeenge!


Før eksamenslesinga får hovedfokus et par dager venter noe helt annet - og mye mer spennende! Nemlig årets første Skandinavisk Cup-helg. Den skulle egentlig gått av stabelen på Vang i Hedmark til helgen, men på grunn av snømangel får jeg rennene på hjemmebane. Her møter vi løyper som holder Worldcup-standard, så vi skal virkelig få jobbe med oss selv. Jeg vurderer (for første gang i min skikarriere) å stå over fredagens 10 kilometer skøyting, for å få ut mitt ypperste på lørdagens sprint og søndagens 20(!) km klassisk fellesstart. Tror det er fornuftig også med tanke på totalbelastning!

Dagen i dag har vært veldig fin. Startet dagen med å kjøre opp til Sjusjøen under rosa himmel og fullmåne, som gikk over til å bli knallblå og sol. Der tilbakela jeg en skøyteøkt av høy kvalitet. Heldig som jeg var fikk jeg med meg Morten-trener som teknikkveileder, som tro det eller ei, snart har lært meg å skøyte! Med humøret på topp reiste jeg ned fra fjellet og mer eller mindre rett i frisørstolen hvor jeg har tilbragt "resten" av dagen. Ble behandlet som en prinsesse - og kom hjem igjen med litt kortere og litt blondere hår - og enda bedre humør. Alltid gøy å føle seg fin! Bilde kommer plutselig. Nå skal jeg legge meg med et smil om munnen!

Kommentarer