Årskavalkade, del III


September: 
Høydepunktet i september var definitivt at jeg fikk et nytt søskenbarn, som jeg til og med har fått æren av å bli gudmor til. Barndåpen står helgen etter NM - og jeg gleder meg veldig til å hilse på familiens siste tilskudd. Utover det var september en av de måndene i 2014 med flest samlingsdøgn. Helt i begynnelsen av september hadde vi samling på Ilsetra med fokus på terkelintervaller. Mot slutten av måneden fikk jeg være med Team Coop Talent til Torsby på kapasitetssamling. Det manglet ikke med hardøkter denne måneden, noe jeg sannsynligvis har fått svi litt for i ettertid. Learning by doing ... 


Oktober: 
Det eneste jeg har skrevet om oktober er "eksamen" - med store bokstaver og utropstegn bak. I oktober hadde jeg altså min første skriftlige eksamen som høgskolestudent. Emnet var arbeidsfysiologi, noe som er veldig spennende, men også ganske vanskelig. Selv om jeg følte jeg hadde lest og forbedret meg godt, fikk jeg "bare" C på eksamen. Ikke at det er så fryktelig dårlig, men jeg innrømmer lett at jeg syntes både A og B ser bedre ut på vitnemålet ... 


November: 
Vinteren lot virkelig vente på seg i fjor, men i november kom endelig den kalde fine tida! Store deler av måneden ble tilbragt på Beitostølen. Først på mengdesamling med klubben, deretter noen rolige dager på hytta til tante og onkel, før sesongen plutselig var i gang. De første rennene gikk sånn passelig bra. Ingen helt store løp, noen bunnløp - og et godt utgangspunkt å bygge videre på over jul og nyttår. Utover det sportslige brukte vi (Henreitte og jeg) slutten av november på å pynte leiligheten til adventstiden - så koselig! 


Desember: 
Desember er min favorittmånde, uten tvil! Kanskje fordi jeg er desemberbarn, kanskje fordi det er vinter - og garantert fordi jul- og adventstid er så utrolig hyggelig! I desember storkoste jeg meg med julebarne-TV, julegaveshopping og eksamensforberedelser. I tillegg fikk vi både Skandinavisk Cup og Worldcup på hjemmebane. Under førstnevnte gikk jeg en relativt god 20 kilometer og en dårlig sprint. Under sistnevnte var jeg naturligvis "bare" tilskuer - og hadde koselig besøk av Lise som fortiden studerer i en annen Mjøsby. Når det nærmet seg selveste julekvelden kom både lillesøster og bestemor på julevisit - og vi hadde virkelig noen fantastike juledager sammen. Rundet av selskapssesongen med min egen 20-års dag og nyttårsfeiring - og plutselig sto 2015 for tur! 

Håper det nye året blir minst like bra som det forrige - da har jeg mye å gjede meg til! Hva gjelder farten i skisporet, som ikke er så høy for tiden, tror jeg muligens jeg har funnet løsningen. Blir spennende å se hva som skjer på den fronten framover. Lover å holde dere sånn nogen lunde oppdatert! Adios amigos!

Kommentarer