Happy Valentines!

God ettermiddag, dere!

I skrivende stund har jeg akkurat levert inn et arbeidskrav jeg har utsatt i det uendelige. Innleveringsfristen er i kveld, så en kan si det var i grevens tid. Rart med det, hvordan ting som egentlig er ganske spennende (i dette tilfellet norsk idrettshistorie fra 1919- i dag), plutselig blir kjedelig når en må gjennom det. Nå har jeg hvertfall tvunget meg gjennom det en gang, så jeg vet hva jeg går til når vi nærmer oss eksamen.

Denne uka har vært skikkelig hektisk. Jeg har ikke en eneste blank dag i min lille hjelper (almanakken min). Mandag og tirsdag var forøvrig rolige dager hjemme i Kirkenes, men siden jeg ankom Lillehamer har det gått slag-i-slag. Heldigvis har det ikke bare vært skole og trening, men opp til flere sosiale sammenkomster også. Nå fikk jeg nesten trening til å framstå som noe negativt ... Håper dere misforsår meg rett - jeg elsker jo å trene! 

Det som hører kjærlighetshelgen til. Måtte dog kjøpe blomstene selv, men fine er de uansett!

På selveste fredag den 13. jeg, som så mange andre, på premieren på Fifty Shades of Grey. Etter å ha slukt bøkene julen for to år siden gledet jeg meg stort til filmatiseringen. Forventningene var dog så som så, i fryk for å bli forferdelig skuffet, men filmen svarte så absolutt til forventningene! Selv om jeg (uten å egentlig ha greie på film) blir overrasket dersom skuespillerprestasjonene skulle bli belønnet med en Oscar, syntes jeg alt i alt de har laget en veldig fin film. Absolutt verdt et kinobesøk!

Det var likevel ikke dagens høydepunkt. Anders, som er en av mine beste venner fra Kirkenes, har vært på Lillehammer denne uken - og fredag morgen dro jeg han med meg på skitur. Selv om besøket la skiene på hylla for intet mindre enn 8(!) år siden gå han fortsatt fra meg hvis han vil. Heldigvis ville han holde meg med selskap! Etter en sprek start på dagen fulgte vi opp med en aldri så liten Valentines date på forskudd hvor Anders diske opp med nydelig kyllinggryte. Jeg kan ikke annet enn å være veldig fornøyd med denne Valentines-helgen!

Kommentarer