Stolt gudmor

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg ga lyd fra meg. For det første har jeg dratt på meg en aldri så liten forkjølelse i etterkant av NM, og har derfor ikke hatt noe spennende å fortelle på treningsfronten. For det andre har jeg vært en tur i Nord-Norge i anledning dåpen til min lille gudsønn. Så koselig å treffe familien i Kirkenes igjen og tilbringe tid sammen med dem. 

Som om jeg ikke var stolt nok fra før, fikk jeg bære dåpsbarnet til dåpen. 
Dåpsdagen var utrolig flott - først med gudstjeneste og deretter deilig koldtbord etterfulgt av kaffe og kaker i hyggelig selskap. Å være gudmor er helt nytt for meg - og veldig veldig stas. Jeg er så stolt av den lille skatten at jeg knapt har ord. Gleder meg sånn til å følge han i årene framover! Nå skal vi snart avgårde på "restefest". Blir litt vemodig å reise fra alle sammen i morgen, spesielt lille Eskil, men jeg skal heldigvis nordover igjen i mai.

I morgen vender jeg altså snuten mot Lillehammer igjen. Der venter det både litt skole og flere sosiale sammenkomster. Jeg skal blant annet på Fifty Shades of Grey premieren sammen med skijentene på fredag. Det jeg gleder meg mest til er imidlertid å komme i gang med treningen igjen. For nå er endelig forkjølelsen i ferd med å slippe taket! Håper alt står bra til med dere. Blogges! 

Kommentarer