Long time, no see

Overskriften har aldri vært mer passende ... Det er intet mindre enn en måned siden sist jeg var innom her. Siden da har jeg avsluttet en sesong og begynt på en ny. I skrivende stund ligger jeg med beina høyt i håp om at de skal bli lette og fine til kveldens kraftanstrengelse. Vi i seniorgruppa til Lillehammer Skiklub er godt i gang med årets oppstartssamling på Ilsetra, men på 2. økta i dag tar vi turen ned til Lillehammer for å være med når startskuddet på årets første Kantentest går! Det blir hardt og bruttalt, men også en veldig god hardøkt hvor du får formstatusen svart på hvitt.
Det var så langt jeg kom i går. Skrivesperre har virkelig vært et faktum i den senere tid. Får håpe den forsvinner i takt med at aktivitetsnivå og treningsmengde øker. Kantentesten i går ble for egen del ingen høydare. Både løpesteg og form var fraværende. Hvilket resulterte i en tung opplevelse - og en tid omtrent lik på samme tid i fjor. Det holder ikke. Heldigvis har jeg mange måneder med god sommertrening i vente. Går alt som det skal ser jeg ingen grunn til at jeg ikke skal kunne slå min gamle rekord allerede til høsten. 

Fra Kantentesten i går. Bildet har jeg lånt fra NTG Lillehammer's facebookside.
Fra løpetest i shorts og t-skjorte i går til skaretur i dag morgest. Det er litt av privilegiet med å være skiløper i Lillehammer og omegn. Vi har nemlig skiføre til langt ut i mai! For å få best mulig forhold var vi i gang med økta allerede klokken sju. Vel hjemme spiste vi en deilig frokost nr. 2 her på Ilsetra - og ellers har formiddagen vært relativt lat (og deilig). Om litt skal vi i gang med dagens andre økt. Den blir av det alternative slaget med klatring og buldring på Tyrili. Det blir gøy!

Kommentarer