Team Coop Talent

I går presenterte lokalavisa her på Lillehammer årets Team Coop Talent - som er elitesatsningen til Lillehammer Skiklub. Lokomotivet i det blå toget. Endelig kan jeg dele gladnyheten med dere. Jeg er den del av årets team! Det er jeg både stolt, glad og ikke minst takknemlig for å være.  

Foto: Kjell Vollan, GD

Noen av dere kjenner kanskje til teamet fra før. Hvilket ikke er så rart med tanke på resultatene teamet har levert tidligere. I år er imdilertid lista lagt litt lavere, men vi er ungt og lovende team - og skal så absolutt bite fra oss til vinteren! Sammen med meg på teamet har jeg fått min beste venninne og samboer Henriette Heitmann Mikkelsen, Hilde Losgård Landheim, Krister Aaen Pedersen, Peter Andersen og Markus Emaus Holm. "Sjef" og trener er Morten Vingli Odsæter.

Fram til det første startskuddet går på Beitostølen i november skal jeg på åtte(!) samlinger med denne gjengen. Den første fant sted på Ilsetra sammen med den resterende seniorgruppa forrige uke - neste går av stabelen på Beitostølen i begynnelsen av juni. I tillegg har vi ukentlige fellestreninger (og tester) - både med klubben og med Team Veidekke Innlandet - hvilket legger til rette for at alle skal få den matchingen de trenger på trening til en hver tid. Jeg har trua både på teamet og opplegget! Alt ligger i alle fall til rette for at vi skal ta steg som skiløpere. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt utøver å gjøre jobben!

Kommentarer