Hei fra Beitostølen

I skrivende stund er vi halvveis i årets første mengdesamling. Så langt denne uka er det loggført 15 treningstimer. Det kjennes på kroppen! Da er det godt ettermiddagen er satt av til alternativ trening og sosialt samvær.

- Årets Team Coop Talent-jenter; Hilde, Henriette & Meg på Valdresflya onsdag -

Dagens første (og forsåvidt eneste) økt besto av spenst og hurtighet. Det er definitivt en av mine favorittøkter, men likevel noe jeg har valgt å nedprioritere til fordel for å jobbe med egne svakheter. På samling legges det heldigvis opp til litt hopp og sprett - og gøy er det - hvertfall når en kan yppe seg litt mot guttene. Tidligere denne uka har vi gjennomført både terskelintervaller og styrkestak, men utover det har samtlige økter vært av det rolige slaget. Litt på rulleski, mye på beina - det er vanvittig flott å løpe her på Beitostølen - og i går fikk vi oss til og med en rolig skitur på Valdresflya! I morgen fortsetter vi med to rolige økter, før samlingens andre og siste hardøkt står for tur lørdag. Søndag reiser vi hjem igjen og lader til ny samling på Sognefjellet om bare to uker. 

Nå må jeg løpe - samlingsbud nr. 1 er å ikke komme for sent til økt! Blogges!

Kommentarer

 1. Har du slutta å blogge? :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg,
   Nei - jeg har egentlig ikke det! Bloggingen bare falt bort ila. sommerferien, men nå har jeg oppdatert igjen og satser på å være flinkere utover høsten! Koselig at du savner oppdateringer! :-)

   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar