Oppsummering Skandinavisk Cup Vuokatti

Internettet i de finske skoger var akkurat så bra at jeg nesten fikk sett en hel episode Grey's Anatomy i løpet av hele helgen. Å oppdatere underveis var derfor umulig - i alle fall med min (manglende) tålmodighet. At min kjære Macbook takket for seg omtrent i det jeg plantet beina på norsk jord gjør at  oppsummeringen av en midt-på-treet helg med Skandinavisk Cup i Vuokatti kommer først nå. Bedre sent enn aldri ... 

Fredag:
Første øvelse var en av favorittene mine, nemlig 10 km klassisk! Som jeg skrev før jeg reiste bortover hadde jeg lagt igjen alle forventningene hjemme - og jeg tror det var greit, jeg. Da klarte jeg å senke skuldrene og fokusere på meg selv, hvilket resulterte i et ikke så verst skirenn! Det holdt kanskje ikke til poeng og avstanden opp er fortsatt større enn jeg er komfortabel med, men følelsen underveis var bedre enn den har vært - til syvende og sist er det det som betyr noe og det jeg tar med meg videre. Må forresten nevne at jeg hadde helt fantastiske ski også - all ære til "my number one serviceman"!

Bilde fra "fotoshoot" med Coop i Torsby. Sjekk ut denne månedens Coop Magasin! 
Lørdag: 
Så var det dags for skøytesprint! Det er en øvelse jeg alltid har likt veldig godt, men som jeg har tilgode å lykkes i denne sesongen. Denne helgen inkludert ... Når sant skal sies har jeg bare gått to skøytesprinter så langt denne sesongen, men på ingen av dem har det klaffet helt - og da holder det ikke i dette selskapet. Det føltes bra på oppvarminga, men når det virkelig gjaldt stivnet jeg fullstendig før jeg rakk å komme over startsletta. Og da er det langt til mål, selv om det bare er sprint ... 

Søndag:
10 kilometer skøyting på programmet. En nøtt jeg fortsatt ikke har greid å knekke, men en utfordring jeg stadig tar. På forhånd hadde jeg bestemt meg for å gi litt faen. Det vil si, å ikke tenke så mye på at det var skirenn, bare konsentrere meg om å gå løse arbeidsoppgaver og gå bra på ski. Det klarte jeg! Selv om farten kanskje ikke var noe å skrive hjem om leverte jeg et godt gjennomført skøyterenn. Bare det er noe å ta med seg videre!

Kort oppsummert ble altså helga i Vuokatti bedre enn fryktet. Jeg følte jeg fikk reist kjerringa litt etter nedturen på Gålå, hvilket gir selvtillit som er kjekk å dra med seg inn i det nye året. Nå skal jeg bruke juleferien til å trene godt og lade batteriene hjemme hos mamma og pappa - vi blogges! 

Kommentarer