Nytt år, nye muligheter

Riktig godt nytt år!

Håper du som klikker deg innom her har hatt en deilig julehøytid og at starten på det nye året har blitt akkurat som du måtte ønske. Jeg hadde store planer om å ønske dere både god jul og godt nytt år før kalenderen rakk å vise 2016, men så tok jo Mac'en kveld like før jul - og det ble med ett litt mer styr å få til et blogginnlegg. Nå er den der i mot up and running igjen, tusen tusen takk Jonas!

- Fra Inputrennet på Natrudstilen 27. des, foto: Erik Børresen, GD -
Julen er definitivt min favoritthøytid. Kanskje fordi jeg er desemberbarn? Det er liksom noe helt eget med freden som senker seg i stua når julegrøten ligger som en klump i magen, treet er pyntet og sist men ikke minst - hele familien er samlet♥ Det hele topper seg med julegudstjeneste og ribbeduft i huset på selveste julekvelden - og i år var intet unntak. Jeg tør banne på at pappa lager verdens beste juleribbe!

Utover de hyggelige tradisjonene ble det mye trening på meg i julen. Desember seilte faktisk inn i topp-3 månder med mye trening denne sesongen! Med tidvis lite snø på fjellet måtte jeg rett som det var ta joggeskoa fatt, men jeg føler likevel jeg har fått gjort en solid jobb, hvilket formen også vitner om. I romjula fylte jeg 21, og siste dagen som 20-åring dro jeg på meg startnummeret under Inputrennet på Natrudstilen. I en relativt krevende løype overasket jeg like mye meg selv, som alle andre, med å gå inn til 2. plass knappe minuttet bak en såpass sterk løper som klubbvenninne Barbro Kvåle!

- Kjørte en kanonbra sprintøkt med disse damene 2. nyttårsdag! -

Det er ikke til å stikke under et stol at et renn som det har gitt selvtillitt - og siden har hardøktene gått som en lek. Langbakken på Birken? No problem. Kommer opp uten å sprenge melkesyreskala'n, jeg! Nå gjelder det bare å tviholde på den gode følelsen og ikke la nervene ta meg - for til helgen braker det løs med Skandinavisk Cup i Østersund. Hvis kuldegradene hoder seg på riktig side vel og merke. Per nå ser det litt mørk ut, men jeg krysser alt jeg har for at det blir både klassisk sprint på lørdag og 20 kilometer klassisk fellesstart på søndag! 

Kommentarer