Blanda følelser

Denne helgen er det NM og sesongavslutning på Beitostølen! For mitt eget beste har jeg valgt å overvære arrangementet fra sidelinja, til tross for at det rykker godt i (dobbel)dansefoten når jeg har dansegulvet (les: løypa) like foran meg.

Til Beitostølen har jeg med meg hele den fine familien min Planen har jo inntil nylig vært at jeg skulle delta – og da skulle naturligvis mine viktigste støttespillere og trofaste heiagjeng være med. Når ting ble som de ble - og de ikke har meg å heie på, er det heldigvis mange andre blåkledde de kan heie fram. Det skal jeg og, men skal gjøre litt nytte for meg på stavpost, drikkepost og som skitester også!


Stort sett er det bare gøy å være serviceapparat og heiagjeng, men i blant står jeg der i solsteiken med tungt hjerte og blanda følelser. Spesielt tøft var det i går da det sto klassisk teamsprint på programmet. Det er jo favorittdistansen min - og akkurat denne teamsprinten hadde jeg plukket ut som et av sesongens store mål! Å stå på stavpost var liksom ikke helt det jeg hadde sett for meg å bruke denne formiddagen til. Når hjertet har slått 200 slag i minuttet oppover bakkene i Hafjell eller regnet har øst ned på lange rulleskiøkter er det blant annet denne teamsprinten jeg har hatt i tankene. Jeg skulle jo være i form til den. Gå fort på den. 

Nå er det hele historie og ingenting å gjøre med. Kjedelig? Ja, men det kommer flere sjanser – og de skal jeg så absolutt gripe!

Det er ikke bare det at klassisk sprint er favorittdistansen min som har gjort at jeg har satt denne teamsprinten så høyt. Det er dette med team. Det å gå sammen med noen - som et lag. For klubben vår♡ Det er noe som gir meg, som driver med en ellers veldig individuell idrett, ekstra mye. Stafett er definisjonen på idrettsglede for meg. Delt glede er virkelig dobbel glede!

I morgen skal de andre gå 3- og 5-mil! Manndomsprøven. Som belønnes med en heidundrende sesongavslutning og bankett etterpå! Jeg skal stå på drikkepost, jeg. Lange kaffe og Cola-blanding, lage god stemning og heie fram alle de blåkledde!

Kommentarer