I'M BACK

Hei dere,

Når jeg skriver dette er vi godt inne i den første høstmåneden - og det har gått en hel sommerferie siden sist jeg klikket innom her. Dårlig av meg ... Hadde store planer om å oppdatere bloggen hele sommeren, men den gang ei. Som vanlig, tenker du kanskje. Vel, nå er jeg back in business! Ikke bare i blogbusiness. Denne frøkna er tilbake på skolebenken, og viktigst av alt tilbake i normal trening med en kropp som fungerer. Tørr ikke annet enn å snike inn et *bank i bordet* her.


Det siste jeg oppdaterte dere på var sommerens andre opphold på Sognefjellet, hvor kroppen så smått begynte å respondere på vanlig trening og opp mot vanlige treningsmengder igjen. Derfra gikk turen til Hellas - Oslo - Tønsberg - Stavanger/ Sandnes - Venabygdsfjellet og Beitostølen før jeg slo meg til ro hjemme på Lillehammer mot slutten av august. Jeg som trodde dette skulle bli en rolig (og nesten litt kjedelig) sommer tok i alle fall feil. Jeg har kost meg gløgg ihjel med de jeg er aller mest glad i! ♡ Både bestemor, tante, onkel og søskenbarn fra Kirkenes tok turen sørover i ferien. Så koselig!

På treningsfronten har det egentlig bare gått en vei hele sommeren. Hurra! Tror mye av hemmeligheten ligger i at jeg både har blitt mer tålmodig og mer fornuftig med årene. Denne gangen føler jeg virkelig at jeg har tatt meg tiden til å skynde meg langsomt - og ikke bare sagt at jeg skulle gjøre det. Akkurat nå er jeg dog slått ut av en bitte liten høstforkjølelse, men stresser ikke av den grunn. Holder riktignok på å kjede meg ihjel, men får da både lest pensum (les: forskning - dette skoleåret skal jeg skrive bachelor), eksprimentert på kjøkkenet og blåst liv i bloggen igjen. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Kommentarer