SOMMERFERIE

Som vanlig har det gått en stund siden sist jeg klikket innom her, men offseason har i år vært travlere enn noen gang. Jeg har nemlig skrevet og levert bacheloroppgave! Det er forøvrig en prosess som har pågått helt siden i høst med testing på labben og diverse databehandling, men de siste tre ukene før livsverket skulle leveres var virkelig hektiske. Mens jeg satt lange dager på høgskolen og rev meg i håret av frustrasjon kjente jeg likevel at jeg vil ta master på sikt, men først skal jeg satse på idretten min. 

Fornøyd bachelorstudent!

Fra høsten av trapper jeg derfor litt ned på studiene, men skal til gjengjeld smake såvidt på arbeidslivet. Nå finner du meg ikke bare hos Swix under messer her og der, men også på Blåswixbutikken i ny og ne. Gleder meg veldig til å få jobbe mer med en merkevare jeg har kjent hele min skikarriere - og fortsatt sverger til!

Verdens beste bachelorgruppe. Hadde aldri kommer i mål uten dere, jenter! 

I skrivende stund har jeg hatt sommerferie i akkurat en måned. Hittil har jeg ikke gjort stort annet enn å lade batteriene etter bachelorinnspurten som virkelig tok knekken på meg. Når resultatet ble så bra som det ble er, jeg er imidlertid ikke et sekund i tvil om at det knallharde arbeidet var verdt det. I morgen reiser jeg til Sognefjellet med et par av jentene i skiklubben, før en uke som trener på sommerskiskole på Beitostølen står for tur. Resten av sommerferien tenker jeg å tilbringe hjemme på Lillehammer med god trening og kvalitetstid med venner og familie. Satser på å oppdatere litt hyppigere framover, men lover ingenting! 

Kommentarer