SOGNEFJELLET

Siden jeg var på Sognefjellet for første gang i 2009 har det nærmest blitt tradisjon å innlede sommerferien på snø. I år var intet unntak - og for to uker siden satte jeg kursen til fjells sammen med et lite gjeng fra skiklubben. Selskapet var det altså ingenting å si på, ei heller vær- og føreforhold som var upåklagelig så og si hele oppholdet. Ved ankomst målte runden hele 8 kilometer - og da vi returnerte etter fem dager var det fortsatt 6,7 kilometer med bra forhold på fjellet.


Hovedfokuset for oppholdet var å samle verdifulle timer på ski - og å forsøke å overføre de tekniske detaljene jeg jobber med på rulleski til snø. Vi fant også plass til en intervalløkt (intensitetssone 3, så klart) og litt styrke der oppe. Klassisk Sognefjellsamling altså.

 

Fra Sognefjellet gikk ferden til Beitostølen, hvor jeg i år, som i fjor var trener under Beitostølen Sommercamp. La naturligvis inn et lite stopp på bakeriet i Lom før jeg tok veien over Valdresflya. Om du fortsatt ikke er overbevist om at Norge er et vakkert land anbefaler jeg deg å ta turen over flya i sommer. Gjerne når det er blå himmel og sol! På Beitostølen var jeg helt til fredag i forrige uke - og selv om jeg syntes det er helt topp å trene spreke motiverte unger, var det fantastisk deilig å komme hjem etter ti dager på farta. Borte bra, hjemme best - vet dere.

Hjemme på Lillehammer går dagene stort sett med til å spise, sove og trene. Rekker heldigvis å nyte finværet og kose meg sammen med familien også! Sommerferie akkurat sånn som jeg liker den. Nå er det på tide med ei spenst/ hurtighetsøkt her. Blogges! 

Kommentarer