TILBAKEBLIKK PÅ NC GÅLÅ

Før jeg nevner det sportslige med et eneste ord vil jeg dedisere dette innlegget til det fantastiske smøre- og serviceapparatet i Lillehammer Skiklub. De som står på fra morgen til kveld for at alt skal ligge tilrette for at vi skal kunne prestere. Jeg tør påstå at vi alltid har gode ski, men så gode ski som vi hadde samtlige dager under Norgescupen på Gålå forleden helg, er mer enn man kan drømme om. Så hvis noen av dere i serviceapparatet leser dette - igjen; tusen lig takk! Vit at vi setter enormt stor pris på jobben dere gjør både i og utenfor smørebua. 

Bilde fra fjorårets renn på Gålå.

Over til det rent sportslige som ene og alene var opp til meg. Det begynte bra med 10 kilometer skøyting fredag. Leser du resultatlista vil du kanskje stusse over at jeg sier meg fornøyd, men jeg hadde som mål å gå bra teknisk og få en god rennopplevelse - og det lyktes jeg med.

Lørdag sto favorittdistansen (klassisk sprint ) på programmet igjen - og jeg hadde muligheten til å reise kjerringa etter 32. plassen på Beitostølen. Prologen gikk greit nok til at jeg sikret videre avansement gjennom en 18. plass. Det er jo tross alt i heatene sprinten virkelig begynner. Jeg havnet i en, på papiret, ganske tøft kvartfinale, men gikk offensivt til verks. Syntes jeg gjorde mye bra fram til jeg rotet det til for meg selv helt mot slutten. Sprinten var med andre ord over der for mitt vedkommende. Irriterende å se tilbake på i ettertid, men jeg har i allefall lært hvordan jeg ikke skal gjøre det neste gang.

Også søndag hadde jeg startnummer på brystet. Da i anledning 10 kilometer klassisk. Jeg liker distanseløypa på Gålå veldig godt - og hadde nesten gledet meg mer til søndag enn til favorittdistansen som gikk lørdag. Etter to positive opplevelser i sporet tok jeg med meg den gode følelsen - og fokuserte på å gå teknisk og taktisk bra på mine 10 kilometer. Lyktes ganske bra med det - og må si meg fornøyd med gjennomføringen, selv om det ennå mangler litt på farten. Håper og tror den kommer over jul - som den pleier.

Etter en helg med rennfri, hvor jeg hadde hyggelig besøk av intet mindre enn tre venninner, er det klart for å kjempe mot klokka igjen allerede i morgen. Da venter 5 kilometer klassisk i tøffe løyper på Natrudstilen. Kommer tilbake med mer om det siden.

Kommentarer